14 Octubre 2015
Exposicions Gavà

“La cuina de l’Art” al Museu i el Parc Arqueològic Mines

bonart

El Museu i el Parc Arqueològic Mines de Gavà inaugura l’exposició La cuina de l’Art. Oli, sal i altres condiments de la Fundació Hervás Amezcua. La inauguració tindrà lloc el 18 d’octubre, a les 12 h.

Exposició col·lectiva formada per pintura, escultura, fotografia i text, pensada i produïda – en exclusiva – amb la intenció de difondre i promoure l’obra dels creadors de l’àmbit artístic i literari que en formen part de la Fundació Hervás Amezcua.

La proposta d’aquesta edició vol aportar una mirada artística al món culinari – tot i que aquesta temàtica sigui vigent des de fa molts segles – donat que durant els darrers anys la gastronomia ha sobrepassat les parets del seu propi espai i s’ha transformat en un ens viu, amb una força aclaparadora i que és present a gaire bé qualsevol vessant del nostre àmbit.

Hi participen: Concha Ibáñez, Mercè Carbonell, Jesús Zori, Esther Xandri, Maite Marín, Ei PoiNT, Coia Boqueras, Adelaida Murillo, Mai Martín, Carme Riera, Carme Ollé, Borja Llopis, Viki Bassols, Ferran Soriano, Pura Navarro, Luisa García-Muro, Mariana Trinidad, A. Hervás Amezcua, Margarida Garcia-Andreu, Paloma González Xavier Adroer, Manel Alonso, Núria Ruiz Castell.

L’exposició romandrà oberta fins al 29 de novembre.

Etiquetes: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt

c_Riera d'Oix, 12_17003 Girona_ 034 972 21 84 38 / 677 51 82 96

Política de privacitat   Política de cookies