1 agost 2020
Notícies Palamós

Jaume Fàbrega presenta el llibre ‘La cuina de la Costa Brava i el Pirineu de Girona’

bonart

Es va presentar el llibre de Jaume Fàbrega “La cuina de la Costa Brava i el Pirineu de Girona” a l’Espai del Peix del Museu de la Pesca de Palamós.
Amb pròleg de Joan Roca, aquest llibre convida a descobrir i assaborir uan cuina genial a través d’un exhaustiu receptari, propostes a mig camí de la tradició i la modernitat, una cuina de territori original i inclassificable amb olors i gustos genuïns immersos en la nostra memòria.
La presentació va anar a càrrec de Miquel Martí, director del Museu de la Pesca, i del mateix autor del llibre, Jaume Fàbrega.

Etiquetes: · · ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt

c_Riera d'Oix, 12_17003 Girona_ 034 972 21 84 38 / 677 51 82 96

Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies