31 juliol 2019
Concursos Barcelona

El Centre Cívic Can Felipa obre convocatòria

bonart

El programa d’arts visuals del Centre Cívic Can Felipa presenta les bases de la nova Convocatòria, destinada a donar suport a la creació emergent en les seves tres modalitats: Comissariat, Creació artística i Comunicació gràfica.

Els projectes seleccionats donaran forma a la progra- mació 2020 de Can Felipa i tindran l’oportunitat de participar del La(b) Felipa, un programa d’experimenta- ció, formació i producció en col·laboració amb entitats, institucions i col·lectius del barri del Poblenou, per tal de construir complicitats entre les arts i la ciutadania. Totes les persones implicades seran acompanyades d’un o més professionals, a través de tutories individu- alitzades, en el procés que va de la idea a la realització dels seus projectes. Can Felipa vol fomentar així el treball col·laboratiu i la reflexió crítica i pràctica en la producció artística i la seva exhibició, tot facilitant vies de professionalització en l’àmbit de l’art contemporani o diversificant el perfil professional.

La presentació de propostes es realitzarà exclusivament online a través del web de Can Felipa, on també es pot descarregar l’inventari i el plànol de la sala, així com algunes orientacions per elaborar l’acció del La(b) Felipa i el pressupost.

Per a projectes de comissariat de temàtica lliure, que siguin inèdits i que destaquin per la seva qualitat, l’experi- mentació i l’adequació tant als recursos disponibles com a la sala d’exposicions de Can Felipa.
Cal facilitar les dades personals i adjuntar un únic dossier (màxim 5 MB) que inclogui:

+ Proposta de projecte expositiu, que reculli: argumen-tació teòrica (màxim 3.500 caràcters amb espais); relació d’obres/artistes i justificació (màxim 1.500 caràcters amb espais per a cada obra/artista) amb les fitxes tècniques, la documentació gràfica i els enllaços que es considerin pertinents; descripció de les neces- sitats de producció; calendari, pressupost i la possible implantació a la sala d’exposicions.

+ Proposta d’acció en el marc del La(b) Felipa, que faci- liti la mediació entre el projecte presentat i la ciuta- dania, i que s’acabarà de dissenyar de forma conjunta durant les tutories.

+ Currículum o biografia breu (màxim 1.500 caràcters amb espais).
La dotació econòmica serà de 7.000€ per projecte de comissariat, repartits en 1.000€ d’honoraris i 6.000€ de producció (inclou honoraris i producció dels/les artistes participants i el treball de mediació amb el La(b) Felipa). El treball de tutoria anirà a càrrec de Julia Morandeira i Clàudia Elies; i Laia Ramos per a les accions del La(b) Felipa.

Per a projectes artístics, individuals o col·lectius, de caràcter expositiu, que siguin inèdits i que destaquin per la seva qualitat, l’experimentació i l’adequació tant als recursos disponibles com a la sala d’exposicions de Can Felipa.

Statement o descripció conceptual del treball del/la dissenyador/a (màxim 1.500 caràcters amb espais).

+ Currículum o biografia breu (màxim 1.500 caràcters amb espais) i dossier gràfic que reculli l’obra recent, amb les fitxes tècniques i els enllaços que es consi- derin pertinents.
Currículum o biografia breu (màxim 1.500 caràcters amb espais) i dossier professional que reculli la documentació gràfica de projectes recents, realitzats o no, i la corresponent fitxa tècnica.
La dotació econòmica serà de 6.000€ per projecte exposi- tiu, repartits en 1.000€ d’honoraris i 5.000€ de producció (inclou la producció d’obra nova i el treball de mediació amb el La(b) Felipa). El treball de tutoria anirà a càrrec.

La dotació econòmica serà de 2.300€ per a cada exposi- ció, repartits en 1.000€ d’honoraris i 1.300€ de produc- ció, amb un total de tres exposicions. El treball de tutoria anirà a càrrec de Priscila Clementti i Clàudia Elies.
de Martín Vitaliti i Clàudia Elies i; Laia Ramos per a les accions del La(b) Felipa.

Per a dissenyar la comunicació gràfica dels projectes seleccionats en aquesta Convocatòria i que constitu-eixen la temporada d’exposicions 2020 de Can Felipa. Concretament, es tracta de treballar en col·laboració amb els comissaris i els artistes seleccionats, així com amb la coordinadora del programa d’arts visuals i amb els serveis de producció, per dissenyar el material de comunicació que es deriva de cada exposició i de les activitats del La(b) Felipa, que varia en funció de cada projecte: publicació o invitació impresa, banderola, vinils i altres tipus d’aplicacions informatives fulls de sala, cartel·les…–, difusió en suport virtual –newsletter, dossier de premsa…–, etc.

Cal facilitar les dades personals i adjuntar un únic dossier (màxim 5 MB) que inclogui:

+ Statement o descripció conceptual del treball de l’artista (màxim 1.500 caràcters amb espais).

+ Proposta de projecte expositiu, que reculli: argumentació teòrica (màxim 3.500 caràcters amb espais), relació d’obres/projectes i justificació (màxim 1.500 caràcters amb espais) amb les fitxes tècniques, la documentació gràfica i els enllaços que es considerin pertinents; descripció de les necessitats de producció; calendari, pressupost i la possible implantació a la sala d’exposicions.
Cal facilitar les dades personals i adjuntar un únic dossier (màxim 5 MB) que inclogui:

+ Proposta d’acció en el marc del La(b) Felipa, que faciliti la mediació entre el projecte presentat i la ciutadania,
i que s’acabarà de dissenyar de forma conjunta durant les tutories.

A la imatge, Centre Cívic Can Felipa.

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt

c_Riera d'Oix, 12_17003 Girona_ 034 972 21 84 38 / 677 51 82 96

Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies