banner_aire_bonart_horitzontal

Certàmens

Arco, una fira que va a més, tacada per la censura

Arco, una fira que va a més, tacada per la censura

Malgrat que la retirada de les obres de Santiago Sierra, de la sèrie Presos polítics, ha centrat l'atenció dels primers dies d'Arco, el cert és que estem molt probablement davant de la millor edició dels darrers anys.

Carles Uroz ha sabut donar-li a la fira el que galeristes, espònsors i visita'ns volien: una gran qualitat en les obres presentades; l'amplitud dels estands, de les sales de descans i també de l'espai reservat als visitants. A la vegada, ha potenciat les activitats complementàries amb conferències, taules rodones i altres esdeveniments amb la presència de destacades personalitats del món de les arts plàstiques i visuals.

Haurem d'esperar, això si, les xifres de vendes i també la de visitants per posar nota definitiva a una edició que ha estat marcada per un fet que ningú esperava: La censura d'una obra.

Cal afegir que el país invitat de la pròxima edició d'Arco serà el Perú i que Mariana i Eduardo Hochschild de Lima són els presidents del nou consell internacional de la fundació Arco.

A les imatges, diferents aspectes de la fira Arco (Fotos Bonart).

Impremta Pages - banner-180x178canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90