“La cuina del 1714″ a l’Espai Eat Art

Esdeveniment: Presentació del llibre “La Cuina del 1714″ de Jaume Fàbrega
Lloc: Espai Eat Art de la Fundació Lluís Coromina de Banyoles
Dates: 19 d’abril del 2015
Organitza: Fundació Lluís Coromina

Presentació de “La Cuina del 1714″ de Jaume Fàbrega

L’Espai Eat Art de Banyoles de la Fundació Lluís Coromina va acollir la presentació del llibre La cuina del 1714, Història i receptes, de Jaume Fàbrega, que recull en aquest llibre el saber gastronòmic de l’època, amb una interessantíssima introducció històrica i una recopilació de receptes delicioses i a l’abast de tothom. Varen assistir a l’acte, entre d’altres, l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer; el president de la Fundació Lluís Coromina, Lluís Coromina i el director de la fundació, Ricard Planas.

Reportatge gràfic de Pere Duran.



Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt

c_Riera d'Oix, 12_17003 Girona_ 034 972 21 84 38 / 677 51 82 96

Política de privacitat   Política de cookies