1 març 2011
Notícies

València: El premi DKV Fresh Art incopora Madrid, Castella i Lleó i País Basc

bonart

DKV Fresh Art es va celebrar per primera vegada el 2009 entre estudiants de la Comunitat Valenciana i Múrcia. En l’edició de 2010 es van unir a la iniciativa les comunitats d’Aragó, Balears i Catalunya, i el 2011 s’incorporen tres noves comunitats: Madrid, Castella i Lleó i País Basc. El concurs té com a objectiu fomentar la creació artística i el talent d’aquells alumnes de batxillerat que vulguin mostrar les seves habilitats en disciplines com la pintura, l’escultura, la fotografia, el dibuix o el videoart, a més d’oferir l’oportunitat d’aprendre i desenvolupar la seva talent creatiu. L’edició 2011 d’aquest concurs està oberta a tots aquells estudiants de batxillerat amb inquietuds artístiques que ho desitgin podran presentar-se a aquest concurs enviant una obra de temàtica lliure abans del 30 d’abril. Un jurat escollirà les 16 millors creacions. Els seus autors passaran a la fase final que se celebrarà al setembre a la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València (UPV), un dels centres d’estudis artístics més reconeguts del nostre país. Allà, els seleccionats rebran el primer premi: durant una setmana participaran en diversos tallers artístics a càrrec d’alguns dels millors creadors del país.

 

Etiquetes: ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt
Política de privacitat   Política de cookies