22 desembre 2012
Notícies Banyoles

Presentació del llibre de Joan Comalat i l’exposició “Carn” de Lluís Vilà

bonart

La sala Espai Eat Art de Banyoles va acollir el dia 21 de desembre la presentació del llibre de Joan Comalat Fotoperiodisme i creació visual al Pla de l’Estany. Es tracta del novè volum de la col·lecció Fotògrafs banyolins editat per Rigau Editors. També es va inaugurar l’exposició de la sèrie fotogràfica Carn (1979/80) de Lluís Vilà. Lluís Coromina, president de la Fundació Lluís Coromina va donar la benvinguda a tots els presents, a la vegada que va significar la tasca de Comalat. L’editor, Anton Maria Rigau, va anunciar noves incorporacions de fotografs banyolins a la col.lecció. Comalat va donar les gràcies a tots els presents i va destacar la seva vinculació artística i familiar amb Lluís vilà. El director de l’espai, Ricard Planas va remarcar la trajectòria de Comalat i va dir que l’Espai Eat Aart de Banyoles era el lloc idoni per la presentació d’un llibre del fotògraf. Va tancar l’acte l’alcalde de Banyoles,  Miquel Noguer que va mostrar la seva predisposició en col·laborar en col·leccions com la dels fotógrafs banyolins.

A la imatge, Ricard Planas, Antom Maria Rigau, Joan Comalat, Miguel Noguer i Lluís Coromina. (Foto Claudi Valentí).

Etiquetes: · · · · ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt

c_Riera d'Oix, 12_17003 Girona_ 034 972 21 84 38 / 677 51 82 96

Política de privacitat   Política de cookies