8 novembre 2010
Exposicions

Kunstmuseum de Stuttgart: ´Eat art´

bonart

La Kunstmuseum de Stuttgart presenta fins el 9 de egner del 2011 una mostra dedicada al corrent artístic de l’eat art. L’artista suís Dieter Roth va començar a experimentar amb els productes alimentaris en la dècada de 1960. Simultàniament el seu compatriota Daniel Spoerri va dissenyar el que anomenava  Tableau-piège. També va ser Spoerri que va encunyar el terme Eat art: un «art» comestible que es col·loca en la interfície entre l’art i la vida. Prenent l’enfocament de la col·lecció d’obres de Dieter Roth a la Kunstmuseum de Stuttgart i les activitats del restaurant i Eat Art Gallery oberta per Daniel Spoerri el 1968 i 1970, l’exposició Eat Art documenta l’ús dels productes alimentaris en l’art des de la dècada de 1970 fins el present, mostrant els objectes, instal·lacions i pel·lícules. A més de Roth i Spoerri, artistes com Joseph Beuys, Roy Lichtenstein, Gordon Matta-Clark, i Dobriban Arpad es dedicaven a explorar els aspectes existencials i sensual de menjar i preparar aliments. Un programa complet sobre el tema de l’alimentació i l’art de l’exposició.

Etiquetes: · · · · ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt

c_Riera d'Oix, 12_17003 Girona_ 034 972 21 84 38 / 677 51 82 96

Política de privacitat   Política de cookies