11 maig 2016
Notícies L'Espluga de Francolí

Judit Manuel i Marti guanya la II Beca Maria Font de Carulla

bonart

Després d’una llarga, intensa i profitosa deliberació, el jurat de la beca Maria Font de Carulla, dedicada a la recerca etnològica —i que, enguany, viu la seva segona convocatòria—,  ha decidit atorgar el guardó, dotat amb 2.500 euros, al treball L’agricultura sostenible a la Conca de Barberà, de Judit Manuel i Martí. Es tracta d’un treball molt ben plantejat i d’una gran solidesa científica, que ajuda a comprendre cap on van alguns projectes agraris sostenibles que s’estan duent a terme a la Conca de Barberà. El jurat, format per Clara Arbués, Lluís Calvo, Joan Frigolé, Jordi Llavina, Josep Maria Sans Travé i Montserrat Soronellas, ha valorat, també, la implicació que aquesta obra mostra respecte a la comarca de la Conca i l’orientació decidida en la línia d’investigar sobre el futur de l’agricultura. Atesa la qualitat general dels projectes presentats a la beca Maria Font de Carulla, el jurat ha decidit, així mateix, atorgar un accèssit, de 600 euros, a l’obra El porró. De Nova York a Poblet, de Josep M. Rovira. Totes dues obres es publicaran, dins la col·lecció Museu Vida Rural, de l’editorial Barcino. El Museu de la Vida Rural convoca anualment aquesta beca.

Etiquetes: · ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt

c_Riera d'Oix, 12_17003 Girona_ 034 972 21 84 38 / 677 51 82 96

Política de privacitat   Política de cookies