5 octubre 2010
Notícies

Joan Mateu homenatja la sardina, pel Celler de Can Roca

bonart

Joan Mateu (Salt, 1976), s’ha inspirat en la cuina dels germans Roca per a la seva darrera obra, un homenatge a la Sardina que alhora és, també, un homenatge a l’art que surt de la cuina d’aquest tres estrelles Michelin i 4t. millor restaurant del mon.  Sobre una fusta de tallar treballada i viscuda, l’artista hi ha pintat una sardina lluent, que acompanya un text de Josep Pla, on s’hi descriuen les delícies d’aquest peix blau.  Va ser després d’un dinar al Celler de Can Roca que a Joan Mateu li va venir la idea d’aquest homenatge gastronòmic. Els germans Roca han acceptat entusiasmats el regal del pintor, i la Sardina ja penja d’una de les parets del Celler. A la foto de Sònia Cebrian, els tres germans Roca, a la cuina del Celler, amb Joan Mateu i la sardina.

Etiquetes: · ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt

c_Riera d'Oix, 12_17003 Girona_ 034 972 21 84 38 / 677 51 82 96

Política de privacitat   Política de cookies