29 gener 2014
Exposicions Palma

Es Baluard exposa “Implosió”, la reordenació de la seva col·lecció

bonart

Es Baluard de Palma presenta el 30 de gener la nova exposició Implosió, que s’inaugura coincidint amb el desé aniversari del museu i que suposa una reordenació profunda de la col·lecció del museu, comisariada per Nekane Aramburu, i disposada en 4 àmbits: El modern en les Illes Balears i avanços cap a les avantguardes: Els engranatges dels nous llenguatges; Aproximació a Evidències i Intersticis i Moviments gravitacionals entorn del contemporani i l’actual. En total, l’exposició mostra 137 obres realitzades entre 1872 i 2011. Implosió és una producció pròpia d’Es Baluard a partir dels recursos interns del museu i en col·laboració amb algunes entitats, col·leccionistes i artistes; un manifest de la renovació fonamental en la qual es troba el museu. Abasta tota la planta baixa del museu que es fracciona en quatre àrees. El recorregut s’ha considerat com a cronològic i pedagògic però sense pretendre realitzar una història lineal canònica i incidint en les el·lipsis. Implosió mostra l’evolució de l’anomenat art modern i contemporani des d’una perspectiva balear i internacional, forjant un sistema de connexions entre el temps i l’espai amb un caràcter obert.

A les imatges, les sales d’Es Baluard amb l’exposició “Implosió”.







Etiquetes: ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt
Política de privacitat   Política de cookies