3 novembre 2010
Notícies

El 13 de novembre, Experiències Culturals al Castell de Peralada

bonart

El dissabte, dia 13 de novembre de 2010 a les 11 h. a la Biblioteca del Castell de Peralada  una nova jornada del cicle Experiències Culturals al Castell de Peralada: El cacau i la xocolata. Origen, tipus, sabors i textures a càrrec del mestre pastisser Jaume Urgellés. Des de descobriment d’Amèrica i fins als nostres temps, el cacau i la xocolata han estat de gran valor i importància. Les primeres civilitzacions utilitzaven el cacau com a moneda de canvi, com a nutrient i portador d’energia. Les civilitzacions actuals el valoren com a activador energètic i de plaer intens. El programa de la jornada: 11.00 h. Orígens i història, tipus, composició, desfragmentació dels elements del cacau, salut, propietats i tècniques per l’elaboració de la xocolata. La influència del cacau a la cuina catalana, a càrrec de Jaume Urgellés. 17.30 h. Pintura de xocolata, a càrrec de Jaime Barrachina, conservador dels museus del Castell de Peralada i Sabors i textures, tast de xocolates d’origen, amb Jaume Urgellés.

Etiquetes: · ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt
Política de privacitat   Política de cookies