14 febrer 2011
Notícies

Barcelona: Feeding Thoughut, el diàleg entre art i cuina a CatalunyaCaixa

bonart

La inauguració del mòdul de màster anomenat Feeding Thought tindrà lloc demà dimarts 15 de febrer a la Sala Jujol de CatalunyaCaixa La Pedrera i comptarà amb la intervenció del cuiner Ferran Adrià, de Jessica Jaques i Gerard Vilar, directors del màster de la UAB, de Vicens Todolí, i de Damian García i Josep M. Pinto, de ElBulli media. Entre els nous terrenys d’investigació, Ferran Adrià incorpora la col·laboració en el disseny d’aquest mòdul, dins dels màsters Pensar l’art d’avui/Gramàtiques de l’art Contemporani. El mòdul Feeding Thought estudia la incidència que la cuina d’avantguarda té en l’art contemporani i en la seva teorització, amb l’objectiu de donar continuïtat teòrica al panorama artístic obert per la inclusió, l’any 2007, del Bulli en la Documenta XII de Kassel. El curs s’impartirà a l’aula de La Pedrera i durarà des del mes de febrer fins el mes de maig.

Etiquetes: ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt

c_Riera d'Oix, 12_17003 Girona_ 034 972 21 84 38 / 677 51 82 96

Política de privacitat   Política de cookies