27 desembre 2010
Exposicions

Barcelona: Continua a La Pedrera el diàleg entre art i cuina

bonart

El Departament de Filosofia de la UAB i l’Obra Social de CatalunyaCaixa han col·laborat per incloure un mòdul dissenyat amb Ferran Adrià i titulat Feeding Thought al màster Pensar l’art d’avui / Gramàtiques de l’art contemporani. El curs, que s’impartirà des del febrer fins el maig, coincidirà amb l’exposició a La Pedrera L’art del menjar que tindrà lloc del 14 de març al 10 de juliol del 2011. Entre els nous terrenys d’investigació que està obrint Ferran Adrià incorpora la col·laboració en el disseny d’aquest mòdul de màster sobre la incidència que la cuina d’avantguarda té en l’art contemporani i en la seva teorització, amb l’objectiu de donar continuïtat teòrica al panorama artístic obert per la inclusió, l’any 2007, del Bulli en la Documenta XII de Kassel. El curs s’impartirà a un aula de La Pedrera de CatalunyaCaixa.

Més informació  a la revista bonart  n. 136 (edició paper i edició digital) del mes de febrer del 2011.

 

Etiquetes: · · ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt

c_Riera d'Oix, 12_17003 Girona_ 034 972 21 84 38 / 677 51 82 96

Política de privacitat   Política de cookies