24 setembre 2010
Exposicions

Arzak a la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma

bonart

Els cuiners Elena Arzak, Xabier Gutiérrez i Igor Zalakain, tots pertanyents al laboratori del Restaurant Arzak, presenten l´exposició Ura frijitzen/Fregint aigua, a la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma del 30 de setembre del 2010 al 9 de gener del 2011, una mostra que pretén apropar-nos d´una forma metafòrica al seu procés d´investigació culinària. Aquest projecte expositiu, comissariat per Marta Arzak, és una representació simbòlica del laboratori del Restaurant Arzak però, sobretot, és representatiu de la personalitat i de la forma de fer feina d’aquests cuiners; en altres paraules, dels seus propis esquemes mentals. Consideren que el seu és un treball en equip alhora que individualista, que sempre estan immersos en una roda creativa, intuïtiva i reflexiva, que no es pot aturar.

Més informació  a la revista bonart  n. 133 (edició paper i edició digital) del mes de novembre del 2010.

Etiquetes: · ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt
Política de privacitat   Política de cookies