0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

Dani Buch exposa a l'Espai [b]

Dani Buch exposa a l\'Espai [b]
bonart barcelona - 23/03/15

L'Espai [b] del Torrent de l'Olla, 158 de Barcelona presenta del 9 d'abril al 2 de maig Encuentros misticos de Dani Buch. La inauguració se celebrarà el dia 9 d'abril a les 19.30 h.

Pintor, dibuixant i gravador, Dani Buch (Girona, 1976) experimenta a través de diversos suports i materials, els límits del possible: un univers propi que obliga, a qui contempla la seva obra, a un incessant qüestionament de les fronteres del establert pels nostres sentits. Desafiant una vegada més, a través de les seves creacions, la transgressió de la regla que divideix el pla del real i de l'imaginari, Dani Buch ens ofereix una nova progressió de la seva valent estratègia del risc. Ens convida aquesta vegada a contemplar el resultat de l'experiència que, rememorant el Triangle de Penrose -parábola geomètrica del impossible i inacabable-, ha generat un evocador periple creatiu a través de les seves diverses residències artístiques durant el 2014: de Barcelona a Cape Town ; de Berlín a Barcelona.

L'exposició "Encuentros místicos" és, fins al moment, el fèrtil resultat de la transició entre la línia i el pictòric: el ja viscut, a manera de déjà vu. Amalgama discrets tints de simbolisme religiós i pagà, conjugant, inevitablement, la proposta de trencar jerarquies i revelar l'existència de mons paral·lels, concèntrics o triangulars, impossibles però reals. Així com la fotografia congela el temps perdut, Dani Buch ens convida a contemplar la seva pintura congelant el moment inexistent.

Destacat artista de l'actual i efervescent panorama actual d'avantguarda, Dani Buch abandona la seva Girona natal per instal·lar el seu taller i residència a Barcelona. Finalitza els seus estudis a l'Escola Massana i la Llotja de Barcelona en els que obté per ambdós centres el Graduat Superior en l'especialitat de Disseny Gràfic, obtenint a més una beca "off Massana", el que li permet aprofundir en les tècniques i els procediments del gravat artístic. El seu periple docent inclou la participació en diversos tallers teòrics i pràctics sobre art, completant-los amb un postgrau en Producció i "Below the line".

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1