JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

Narbona exposa les riqueses culturals al claustre de la Diputació

Narbona exposa les riqueses culturals al claustre de la Diputació
bonart girona - 11/05/13

Coincidint amb el Pati Cultural 2013, des de l’11 de maig i fins al 24 es podrà veure al claustre de la Diputació de Girona l'exposició fotogràfica Des voies et des vies, organitzada per la Communauté d’Agglomération du Grand Narbona, amb la participació de Photo Caméra Club d’Ouveillan, du Photo Club de Canet d’Aude, du Photo Club Malhacois i du Service Communication.

L'exposició ha estat inaugurada per Xavier Soy, vicepresident i diputat de Cooperació Local, Cultural i d’Acció Social de la Diputació de Girona; Isabelle Herpe, vicepresidenta delegada i responsable de l'ocupació, la formació i la integració de Le Grand Narbona, i per José Perera, vicepresident delegat a l'Amérnagement de l'espai comunitari.

Componen l’exposició un conjunt de fotografies a través de les quals es fa un recorregut pels llocs més testimonials del territori que integra Le Grand Narbona, per les seves riqueses naturals i culturals. La mostra té com a fil conductor les rutes terrestres, fluvials i marítimes amb l'objectiu d'arribar “al cor d'una terra plena de llum”.

La Communauté d'Agglomération du Gran Narbona és una estructura supramunicipal francesa, integrada per 38 ajuntaments i situada en el departament de l'Aude.  Aquesta exposició és fruit de l’acord de col·laboració en promoció cultural i turística establert entre la Diputació de Girona i Le Grand Narbona-Communauté d’Agglomération, amb l’objectiu d’aprofitar les sinergies existents entre totes dues institucions. Aquest acord s'ha traduït en els intercanvis que hi ha hagut entre els alumnes dels dos conservatoris, en els dos festivals de teatre amateur que organitzen les dues institucions, en la programació d'exposicions fotogràfiques i en la participació de les dues institucions a les fires de turisme, com ara a la Fira de Primavera de Narbona, que s’ha celebrat fa pocs dies i a la qual el Patronat de Turisme Costa Brava Girona tenia un estand.

A les imatges, dos moments de  l'acte inaugural (Fotos Pere Duran).

BanerRocas180x180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px